Get Adobe Flash player
Címlap Hírek Friss hírek Kirúgták a fatolvajon lovagló rendőrt

Kirúgták a fatolvajon lovagló rendőrt

Azonnali hatállyal megszüntették egy rendőr szolgálati jogviszonyát és az Egri Nyomozó Ügyészségnél feljelentést tettek ellene egy videofelvétel miatt, közölte a Heves megyei rendőr-főkapitányság.

A felvételt, amelyen az látható, hogy egy rendőr egy férfi hátán cipelteti magát néhány méteren, a hvg.hu tette közzé. Információjuk szerint az egri rendőr egy fakivágásnál történt intézkedésnél vitette magát egy roma férfi hátán.

 

Az idén nyáron az egri rendőrkapitányság munkatársa és egy erdész egy közös ellenőrzés során talált egy rakás illegálisan kivágott fát. Miközben terepszemlét tartottak, rátaláltak az elkövetőkre. Az egyik járőr, egy főtörzsőrmester egy nagyobb pocsolyánál - azért, hogy ne legyen sáros a bakancsa - az egyik tolvajt magához hívta, és a hátára vetetve magát kelt át a bokán felül érő vízen.

A rendőrségi közlemény szerint a felvétel június elején készült, de arról csak szeptember 27-én értesült az egri kapitányság. Juhász István megyei főkapitány azonnal belső vizsgálatot rendelt el, amelynek során megállapították a felvételen szereplő rendőr személyazonosságát. A rendőr munkaviszonyát már másnap, szeptember 28-án megszüntették.

 

Szavazások

Ön szerint mi lenne kellő visszatartó erő a faanyagtolvajok ellen?
 

Statisztika

Tartalom találatai : 189278

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Hirdetés

Kiemelt weblapok:
Joomla!
Joomla! A világ legnépszerűbb és legelterjedtebben használt nyílt forráskódú projektje.
JoomlaCode
JoomlaCode, fejlesztés és terjesztés egyszerűen.
Joomla! Extensions
Joomla! komponensek, modulok, beépülők és fordítások a közösségtől a közösségnek.
Joomla! Shop
Ahol csak Joomla!-portéka kapható.